[2017] O závodu UBR 2017

Druhý ročník závodu Urban Boulder Race se uskutečnil 7. října 2017. 206 závodních kousků poměřilo své síly na 21 kvalifikačních boulderech na Vltavské, u Metronomu, ve Vnitroblocku a v Kasárnách Karlín. Osm nejlepších kluků a holek postoupilo do večerního finále v Továrně, kde následovala i afterparty s dojezdem v Crossu.

    

    

    

Oproti loňskému ročníku bylo letos novinkou možnost zadávání výsledků na webu akce přímo v průběhu závodů a jiný systém finále, kdy se na prvních dvou boulderech snížil počet finalistů na čtyři a ti se potom utkali v rychlostním duelu. Vyhráli Míša Matúšová a Rishat Khaibullin. Celkové výsledky najdete zde.

   

   

    

Za velké ponaučení na příště si bereme afterparty, která se kvůli nočnímu klidu moc nekonala. O to lepší ale bude příští rok 🙂

 

   

Děkujeme celému realizačnímu týmu za ochotu a obrovské nasazení. Akce Urban Boulder Race je realizována za finanční podpory Hlavního města Prahy a městské části Praha 7. Děkujeme také všem participujícím firmám, jmenovitě pak Red Bull, Event Support, Alturas, Horoguru, Rafiki, Rock Point, Patagonia, Vnitroblock, Ocún, Kasárna Karlín, Továrna, Edelrid, Lokalblok, lezecké centrum Smíchoff, Joker Cider a Rafo. Mediálně nás podporuje eMontana, horyinfo.cz, lezec.cz, lideahory.cz a pohora.cz. Děkujeme všem.

   

Fotil Jan Kovy. Více informací, fotek a videí najdete na facebookové události 1url.cz/@ubr2017.

Karča & Jurda